Valokuvaus -ja luonnonmateriaalityöpaja, 9.7.

9.7.2016 klo 11.00-12.30 ja klo 14.30-16.00 (saman päivän aikana kaksi eri ryhmää)
Yhteinen luento molemmille ryhmille klo 13.00-14.30. Voimaannu luonnosta ja Taiteesta ”Mielipaikka” harjoitus ja luento, Kirsi Salonen ja Jenni Tieaho.

”Rakenna pienoisveistos puutarhaasi luonnonmateriaaleista” –työpajassa ympäristötaiteilija Jenni Tieaho opastaa erilaisten luonnonmateriaalien, kuten pajun ja koivuntuohen käyttämistä pienoisveistoksiin, sekä esittelee omaa taiteellista toimintaansa.

Työpajassa voit rakentaa pajusta myytisenveneen tai voit tehdä tuohta ja rautalankaa käyttäen voimaeläimesi. Pajaan osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta käsillä tekemisestä tai muusta taiteellisestaharrastuneisuudesta.

Aikuisten työpaja on suunnattu kaikille yli 12-vuotiaille. Mukaan mahtuu 15 työpajalaista /kurssi.
Kurssin hinta?

Kurssilla käytettävä materiaali kuuluu hintaan (esim. rautaverkko,eri paksuiset rautalangat,viljeltypaju). Myös työvälineet sisältyvät työpajaan. Työpajapäivinä työskennellään klo. 9.00-15.00 välisenä aikana. Työpajan aikana on mahdollisuus kahvitteluun ja lounastamiseen erillistä maksua vastaan. Tule nauttimaan luonnonmateriaalien ja käden taitojen kulttuurista, aarteesta, jota ihmiskuntana olemme kantaneet perintönä vuosituhansia.

Voimaannu luonnosta ja taiteesta:

Kokemus, jonka tavoitteena on edistää osallistujien hyvinvointia luonnon,ympäristöpsykologian ja ympäristötaiteen avulla. Menetelmänä käytetään ympäristötaiteilija Jenni Tieahon taidekuvia ,jotka on sijoitettu ympäristöpsykologian näkökulmasta sopivaan luontomaisemaan ja ekopsykologi Kirsi Salosen ohjaamaa mielipaikkaharjoitusta.Harjoitus tarjoaa osallistujalle kokonaisvaltaisen, elvyttävän ja esteettisen kokemuksen,jossa hän on itse kokijana mukana.Jolloin osallistujalla on mahdollisuus saada kokemuksellisia eväitä omaan elämään ja hyvinvointiin elvyttävän ja esteettisen ympäristön avulla. Kokonaisuus sisältää myös luennon ”Hyvinvointia maisemasta”, jossa Kirsi Salonen kertoo luonnon hyvinvointivaikutuksista ja Jenni Tieaho ympäristötaiteilijan näkemyksiä.

Mielipaikkaharjoituksen ohjaaja on Kirsi Salonen PsM, laillistettu psykologi, eko-ja ympäristöpsykologi, tohtorikoulutettava.
Harjoitus ja luento ovat suunnattu aikuisille. Maksimi osallistuja määrä 20 henkilöä/ mielipaikkaharjoitus.
Hinta yhteensä (harjoitus ja luento): 60 €/hlö