Valokuvaus -ja luonnonmateriaalityöpaja, 16.-17.6.

16. – 17.6.2016, klo. 09-15
Valokuvaus -ja luonnonmateriaalityöpaja, ohjaajat taiteilijat Jenni Tieaho ja Anni Hánen

”Rakenna pienoisveistos puutarhaasi luonnonmateriaaleista” –työpajassa ympäristötaiteilija Jenni Tieaho opastaa erilaisten luonnonmateriaalien, kuten pajun ja koivuntuohen käyttämistä pienoisveistoksiin, sekä esittelee omaa taiteellista toimintaansa.

Työpajassa voit rakentaa pajusta myytisenveneen tai voit tehdä tuohta ja rautalankaa käyttäen voimaeläimesi. Pajaan osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta käsillä tekemisestä tai muusta taiteellisestaharrastuneisuudesta.

Aikuisten työpaja on suunnattu kaikille yli 12-vuotiaille. Mukaan mahtuu 15 työpajalaista /kurssi.Kurssipäivät ovat kesäkuussa 16.-17.6 kaksipäiväinen kurssi ja heinäkuussa 14.-15.7 ja 17.7 kolmipäiväinen kurssi. Kurssin hinta on 190 €/osallistuja kaksipäiväisestä kurssista tai 270 €/osallistuja kolmipäiväisestä kurssista.

Kurssilla käytettävä materiaali kuuluu hintaan (esim. rautaverkko,eri paksuiset rautalangat,viljeltypaju). Myös työvälineet sisältyvät työpajaan. Työpajapäivinä työskennellään klo. 9.00-15.00 välisenä aikana. Työpajan aikana on mahdollisuus kahvitteluun ja lounastamiseen erillistä maksua vastaan. Tule nauttimaan luonnonmateriaalien ja käden taitojen kulttuurista, aarteesta, jota ihmiskuntana olemme kantaneet perintönä vuosituhansia.